Cheetah Launch

Bijna één miljoen Nederlanders heeft diabetes. Dit maatschappelijke probleem is te omvangrijk en te gecompliceerd op te lossen door een selecte club of industrie. Daarom zwermen op 4 juli deskundige pioniers en trednsetters samen om richting te geven aan de doorontwikkeling van het Cheetah-platform—slimme open source software die leert van en meegroeit met haar gebruikers.

Het helende patroon voor dit probleem is dat alle betrokken collectief vanuit hun eigen belang en kracht ieder hun eigen bijdrage leveren. Zo ontstaan ”’exponentiëel groeiende zelforganiserende oplossingen voor diabetes”’. Wikipedia is hier een sprekend voorbeeld van zo’n zelforganiserende zwerm deskundigen.

Cheetah is een software-initiatief gebaseerd op deze ”’nieuwe aanpak”’. Daarom heeft het steun nodig van mensen uit het ”’hele diabetes ecosysteem”’. Als start hiervan nodigt AardRock op 4 juli trendsetters, pioniers en individuen met overzicht uit voor een ”’energieke workshop”’ m richting te geven aan de gemeenschappelijke doorontwikkeling van Cheetah. Uiteraard geïnspireerd door het zien van het eerste ”’werkende prototype van Cheetah”’.

Cheetah—als slimme software voor diabetes-gemak voor patiënt en specialist:
*Helpt met het gemakkelijk, ”’snel en betrouwbaar instellen van de bloedsuikerspiegel”’.
*Geeft een ”’gezond advies voor de nabije toekomst”’, gebaseerd op resultaten uit het verleden en rekening houdend met de samengestelde effecten van gezondheid, voeding, stress, activiteiten en insuline.
* ”’Groeit mee”’ met haar gebruikers op basis van haar ”’zelflerende eigenschappen”’.
* Verhoogt de kwaliteit van de medischezorg en stimuleert zelfhulp en kameradenhulp door de veilige en ”’moeiteloze uitwisseling van gegevens”’ tussen patiënten onderling en medisch specialisten.l

Cheetah als gemeenschappelijk platform voor het veld van diabetes resulteert door haar gebruik in een ”’exponentieel groeiende collectieve en unieke gegevensbron voor wetenschappelijk onderzoek”’, en leidt potentieel tot de ontdekking van nieuwe patronenen inzichten in het sneller en beter behandelen van diabetes.

”’Een bepertke keur van deskundigen”’ in het veld van diabetes, waaronder de patiënt zelf, haar naasten (familie en vriienden), medisch specialisten, diabetesverpleegkundingen, diëtisten, zorgverzekeraars,fabrikanten van insuline, meetinstruumenten, pompen en injectiemateriaal, en educatieve uitgeverijen, komen ”’dinsdag 4 juli in Utrecht”’ samen om dit verfrissende en ”’vernieuwende initatief leven in te blazen”’.

Bent u niet uitgenodigd, en wilt u toch graag uw steen bijdragen op 4 juli? Aarzel dan niet en ”’neem contact op met [mailto:martien@aardrock.com Martien van Steenbergen]”’ via 06 53 54 59 60. Voor meer informatie, zie http://cheetah.aardrock.com/.

Published by Martien van Steenbergen

Martien is a Master Agile & Lean Trainer & Coach.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.